Seminář a zkoušky na I. DAN

Středočeský a Pražský svaz juda společně zvou na seminář Nage-no-Kata a Katame-no-Kata v termínu 6. – 7. 5. 2023. Následně pak bude možné zde složit i zkoušky na I. DAN. Dvoudenní akce se uskuteční v tělocvičně TJ Kralupy nad Vltavou. 

Spolupráce krajských judistických svazů – Prahy a Středních Čech vyústila v pořádání tohoto dvoudenního semináře. Účastníkům se tak naskytne možnost v sobotu 6. 5. s lektory KATA projet veškeré sestavy technik, které spadají do Nage-no-Kata a Katame-no-Kata. Druhý den pak připadá na samotné zkoušky s předsedkyní zkušební komise Lucií Chytrou (zároveň předsedkyní KSJu Střední Čechy) a Martinem Klapkou (garanta Prahy pro udělování I. DAN). 

V sobotním programu se v rolích lektorů vedle Martina Klapky představí i známá pražská dvojice KATA: Anna Šneidarová a Sára Josefína Švihlíková, které jsou mistryněmi Česka i Slovenka ve svých kategoriích, zároveň i medailistkami ze seniorských republikových šampionátů i evropských pohárů. 

V Katame-no-Kata předvedou účastníkům své umění Daniel Václav Štěpánek a Martin Dymák. Rovněž reprezentanti ČR v KATA a úspěšní medailisté. 

Počet účastníků na tuto dvoudenní akci je omezen. Přihlášení je možné do 30. 4. 2023.

Přihlašovací formulář zde: https://forms.gle/ZLMaYrHBH8MDzecM8

Více informací v kalendáři akcí webových stránkách Pražského či Středočeského svazu juda.